ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΠΦΣ: Υποβολές προς πληρωμή πληγέντων φαρμακοποιών

Αθήνα, 20/11/2017 

Αρ. Πρωτ. 4028 




Προς

Τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Σωτ. Μπερσίμη


ΘΕΜΑ: ΥΠΟΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ
Παρακαλούμε όπως προβείτε το συντομότερο δυνατό , σε έκδοση απόφασης για κατ' εξαίρεση αποζημίωση υποβολών συνταγών Φαρμάκων και γνωματεύσεων Υγειονομικού Υλικού , Σ.Ε.Δ και Ιατροτεχνολογικών ΕΟΠΥΥ , χωρίς την συνοδεία φυσικών αρχείων , για το σύνολο των φαρμακείων ανά την επικράτεια που έχουν πληγεί από τα ακραία καιρικά

φαινόμενα της περιόδου που διανύουμε και τις επακόλουθες πλημμύρες , με συνέπεια την μερική ή και πλήρη καταστροφή των σωμάτων των εκτελέσεων προς υποβολή στον ΕΟΠΥΥ .
Οι εκτελέσεις αυτές άλλωστε αποθηκεύονται σε ηλεκτρονική μορφή τόσο στην εφαρμογή e-syntagografisi της ΗΔΙΚΑ , όσο και στην εφαρμογή e-dapy παροχών .
Γίνεται αντιληπτό , ότι εκ των συνθηκών επιβάλλεται , να επιτραπεί ο φάκελος υποβολής των εν λόγω φαρμακείων για τον τρέχοντα μήνα , να περιλαμβάνει τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα

( Τιμολόγιο , Σ.Σ.Υποβολής , Σ.Κ Υποβολής , ενημερότητες όπου απαιτούνται ) και σώματα εκτελεσμένων συνταγών και γνωματεύσεων , που δεν καταστράφηκαν .
Ο ΠΦΣ είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να συνδράμει στην κατεύθυνση ομαλής διεξαγωγής της ως άνω διαδικασίας , με οποιοδήποτε τρόπο του ζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους φαρμακοποιούς καθώς και από τον οργανισμό σας .

Με τιμή

Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας

Θεοδοσιάδης Κυριάκος              Ζήκας Σεραφείμ