ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Ο ΕΟΠΥΥ “παρακάμπτει” την κινητοποίηση του ΦΣΑ για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα

Απρόσκοπτα συνεχίζεται η δωρεάν χορήγηση σκευασμάτων ειδικής διατροφής και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, στους δικαιούχους, σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ.
Καθησυχάζοντας τους ασφαλισμένους μετά την εύλογη αναστάτωση που προκάλεσε η άρση της πίστωσης εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ), η Διοίκηση του Οργανισμού διαβεβαιώνει για την απρόσκοπτη χορήγηση των εν λόγω υλικών και σκευασμάτων, με τον ίδιο τρόπο και χωρίς προπληρωμή από τους λοιπούς συμβεβλημένους παρόχους.
Συγκεκριμένα:
Α. Σκευάσματα ειδικής διατροφής μπορούν να προμηθεύοντα εκτός των φαρμακείων και από τους συμβεβλημένους παρόχους που καταγράφονται στον ΕΔΩ.
Β. Αναλώσιμο υγειονομικό και ιατροτεχνολογικό υλικό μπορούν να προμηθεύονται εκτός των φαρμακείων και από τους συμβεβλημένους παρόχους που καταγράφονται στον ΕΔΩ.
Γ. Ειδικότερα το αναλώσιμο υγειονομικό υλικό για το διαβήτη μπορούν να το προμηθεύονται σε περίπτωση ανάγκης από το Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Ρέντη, επί της οδού Πειραιώς 167, περιοχή Ρέντη και ώρες 08:00 έως 15:00 (για οδηγίες πρόσβασης πατήστε ΕΔΩ). Εφόσον κριθεί αναγκαίο, θα επεκταθεί το δίκτυο εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων για το αναλώσιμο υγειονομικό υλικό του διαβήτη και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση του Οργανισμού.
Ο ΕΟΠΥΥ ενημερώνει, παράλληλα, τους ασφαλισμένους του πως για οποιαδήποτε αναφορά επί του θέματος μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία του στις τηλεφωνικές γραμμές 2108110657, 2108110660 ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: diabetes@eopyy.gov.gr.

Πηγή: Virus