ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Στ.Καλογερόπουλος: «Για τα δύσκολα... εμείς»

Στα δύσκολα χρόνια του Μνημονίου, όλοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, αλλά και οι επαγγελματίες Υγείας, όπως εμείς οι Φαρμακοποιοί, κτυπήθηκαν ανελέητα για να περισώσουν κάποιοι ανεύθυνοι  το “ΚΕΦΑΛΙ” τους.

Σίγουρα  η Ιστορία θα ασχοληθεί με τους υπαίτιους που διέσυραν τον Έλληνα Πολίτη και την Δημοκρατία, δίνοντας εξαιρετικά διδάγματα στις νέες γενεές..

Σήμερα λοιπόν, εμείς οι εναπομείναντες “ΟΡΘΙΟΙ” πρέπει να βοηθήσουμε ο “Ένας τον Άλλον”, ώστε να αντέξουμε στην λαίλαπα της “Καθετοποίησης”.

Εμείς, εδώ στην ΑΚΙΦ, έχοντας κατά νου την Βιωσιμότητα του Φαρμακείου και των εργαζομένων σε αυτό, είχαμε την “ΤΟΛΜΗ”, να προτείνουμε λύσεις, που δίνουν πνοή στον Φαρμακοποιό (πατήστε ΕΔΩ) και στο Φαρμακείο. Κρατήσαμε  τον λόγο μας και το θέσαμε σαν θέμα ημερησίας διάταξης: “Επιδότηση Φαρμακείων, για πρόσληψη Φαρμακοποιών μέσω του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ)”.

Είμαστε σίγουροι ότι το ΔΣ του ΦΣΑ, θα αγκαλιάσει την πρόταση της ΑΚΙΦ και θα  την υλοποιήσει, ανταποδοτικά, προς όφελος των συναδέλφων, που τους τίμησαν με την ψήφο τους.

Είναι αλήθεια ότι δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα, αλλά μέσα από την ενεργοποίηση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας, λειτουργώντας  ανταποδοτικά, μπορούν να ευεργετηθούν οι  συνάδελφοι, νέοι , παλαιοί και συνάδελφοι που αναγκάστηκαν να βρεθούν στην ΑΝΕΡΓΙΑ, πριν τελικά αφανιστούν από τα Οικονομικά Συμφέροντα.

Μπορούμε όμως μέσω του Διανεμητικού Λογαριασμού και του Ταμείου Αλληλοβοήθειας να επιδοτηθούν οι θέσεις εργασίας(μετά από χρηματοοικονομική μελέτη) για τις προαναφερθείσες κατηγορίες δηλαδή για ΟΛΟΥΣ  εμάς, χωρίς να χρειασθεί κάποιος από εμάς να ματώσει.

Ας επαναφέρουμε το "χαμόγελο" στους συναδέλφους μας.
Τους το οφείλουμε.......το αξίζουν!

Είμαστε, Εσείς..

Στέλιος Καλογερόπουλος, ΑΚΙΦ.