ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Στο ΣτΕ ο ΠΙΣ για τις Ασφαλιστικές Εισφορές: « Σε αναστολή πληρωμής των Ασφαλιστικών Εισφορών οδηγείται ο Ιατρικός κλάδος»

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει  στην Κυβέρνηση η συστράτευση των Ιατρών και η Νέα  προσφυγή του ΠΙΣ στο ΣτΕ, για την αναστολή των υπέρογκων Ασφαλιστικών Εισφορών (πατήστε  ΕΔΩ), υπερασπιζόμενος τους Συλλόγους και τα μέλη που υπάγονται σε αυτούς.

Παρηγορητική, αν όχι αδιάφορη φαίνεται να είναι η στάση της διοίκησης των Φαρμακοποιών του ΠΦΣ(πατήστε ΕΔΩ) όσο αφορά τις δυσβάστακτες  Ασφαλιστικές Εισφορές που καλούνται να καταβάλουν οι φαρμακοποιοί στα τέλη του Φλεβάρη.

Έχουμε αναφερθεί  πολλές  φορές στο ότι η φοροεισπρακτική πολιτική, το REBATE, η μείωση ποσοστού κέρδους, οδηγεί σε έλλειψη ρευστότητας και κλείσιµο των φαρμακείων (Φόρος εισοδήματος, συν 100% προκαταβολή φόρου και ασφαλιστικές εισφορές επί των κερδών 30,95%).

Είναι αδιανόητο, 9.600 περίπου  Φαρμακεία  ανά την επικράτεια  και οι εργαζόμενοι σε αυτά, αθροιστικά από επιπόλαιες  Συνδικαλιστικές και Πολιτικές  πράξεις, να βυθίζονται στην Αβεβαιότητα, την Ανασφάλεια και την Ανεργία.


Διεκδικούμε, για εσάς..

Στέλιος Καλογερόπουλος, ΑΚΙΦ.