ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Σ.Καλογερόπουλος: Η μόνη λύση είναι…η πεπατημένη!

Μικρό συνδικαλιστικές και πολιτικές σκοπιμότητες έφεραν το χάος στους φαρμακοποιούς και τους στέρησαν τα” ίχνη” της υπολειπόμενης ρευστότητας τους, με κίνδυνο οι ασφαλισμένοι τον προσεχή μήνα ή μήνες να μην μπορούν να προμηθευτούν τα αναλώσιμα, τα ειδικά βρεφικά γάλατα κ.α., αφού θα κληθούν να τα πληρώσουν από την τσέπη τους!

Από την άλλη η συνδικαλιστική ηγεσία θέλοντας να προξενήσει θόρυβο εν όψιν των επερχόμενων εκλογών (ΠΦΣ), χωρίς να αξιολογήσει και χωρίς να συμβουλευτεί τον Φαρμακοποιό, που εκπροσωπείται από τους εκλέκτορες και το ΔΣ, έβαλε την υπογραφή της και συμπεριφέρθηκε ανόητα καταργώντας την προηγούμενη σύμβαση αναλωσίμων διαβήτη , προκαλώντας έτσι, οικονομική βλάβη σε όλους τους συναδέλφους (ενώ θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί παράλληλη σύμβαση, για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα κ.α., χωρίς να προκαλέσει ζημιά).



Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει, δεν φθάνει που όλοι θέλουν να μας ”φτωχοποιήσουν ”, “βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας”.

Από αρχές του ΦΛΕΒΑΡΗ λέγαμε ότι έχουμε αργήσει να προσφύγουμε στο ΣτΕ, για τον Ασφαλιστικό και τον Φορολογικό νόμο και ότι μόνοι μας, θα δημιουργήσουμε Νέα ληξιπρόθεσμα (διαβάστε ΕΔΩ) και να το αποτέλεσμα, βγαίνουμε αληθινοί!

Πρόεδρε, τα χάσαμε όλα, για μια “Βέλγικη Σοκολάτα”!

Λέμε αλήθειες…

Στέλιος Καλογερόπουλος, ΑΚΙΦ.