ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Παρέμβαση του Παύλου Πολάκη τινάζει στον αέρα τις διαπραγματεύσεις ΕΟΠΥΥ - φαρμακοποιών για την συλλογική σύμβαση!

Στον αέρα βρίσκεται τελικώς ολόκληρη η διαδικασία της διαπραγμάτευσης μεταξύ του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Σωτήρη Μπερσίμη και του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Κώστα Λουράντου για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης μεταξύ ΕΟΠΥΥ και φαρμακοποιών!

Συγκεκριμένα, αργά το απόγευμα της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου εκδηλώθηκε παρέμβαση εκ

μέρους του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, παρέμβαση με την οποία η πιστοποίηση όλων των ιδιωτικών φαρμακείων της χώρας μας για την πώληση ιατροτεχνολογικών υλικών καθίσταται απαραίτητος όρος της συνεργασίας ΕΟΠΥΥ - φαρμακοποιών, είτε η υποχρέωση αυτή αναφέρεται ρητώς στο κείμενο της συλλογικής σύμβασης είτε όχι...

"Υπό τις παρούσες συνθήκες δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να προσέλθω στο Δ.Σ. του ΠΦΣ, προκειμένου να ζητήσω τη συναίνεση των συναδέλφων μου για να υπογράψουμε μία τέτοια συλλογική σύμβαση. Τελεία και παύλα...". Αυτό τονίζει με έμφαση το απόγευμα της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου στο ygeia360.gr ο Κώστας Λουράντος, μετά το ναυάγιο των πολύωρων σχετικών διαπραγματεύσεων της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου.


Πηγή: Υγεία360