Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Απόψεις της Ανεξάρτητης Κίνησης Φαρμακοποιών Καβάλας

Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF
ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στις 20 Νοεμβρίου καλούμαστε να προσέλθουμε στις κάλπες του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, αντιπροσώπων στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και Πειθαρχικού Συμβουλίου.
Στην τριετία που μας πέρασε (2013-2016) πολλά από τα προβλήματά μας όχι μόνο δεν βελτιώθηκαν τουναντίον επιδεινώθηκαν.

Χαμένο το ιδιοκτησιακό ( μπορεί οιοσδήποτε ιδιώτης πλέον να γίνει κάτοχος κατά 99% της κυριότητας φαρμακείου)
Χαμένο και πλήρως απορρυθμισμένο ωράριο λειτουργίας φαρμακείων ιδίως στις μεγάλες πόλεις με χιλιάδες φαρμακεία να ανοίγουν και να κλείνουν ότι ώρα θέλουν
Χαμένα τα ΓΕΔΙΦΑ και σε λίγους μήνες τα «ΜΗΣΥΦΑ» με καλλυντικά και παραφάρμακα στις μεγάλες αλυσίδες.

Ο τζίρος και το κέρδος των συνταγογραφούμενων φαρμάκων συνεχώς  πέφτει και οι φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές να εκτοξεύονται σε απίστευτα νούμερα από το 2016.

Στην νέα τριετία που μας έρχεται (2016-2019) , εμείς τι κάνουμε; Μένουμε απαθείς και τα δεχόμαστε αμαχητί;
Ασφαλώς όχι.
Αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε την βελτίωση ακόμη και κατάργηση πολλών εξ’ αυτών.

Συγχρόνως προτείνουμε:

Την οικονομική μας ενδυνάμωση μέσω της δημιουργίας ιδιόκτητων από φαρμακοποιούς, δικτύων φαρμακείου που θα μπορούν να είναι ανταγωνιστικά σε αγορές και πωλήσεις.
Την διατήρηση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων μας στις πόλεις της Καβάλας- Χρυσούπολης- Ελευθερούπολης  (κάτι που οφείλεται στην καλή συνεργασία, ενότητα και αλληλοσεβασμό όλων των συναδέλφων).
Συσπείρωση στον Φαρμακευτικό Σύλλογο- Συνεταιρισμό ώστε να υπάρχει συμπόρευση, συμμετοχή, κοινοί στόχοι και προπάντων ενότητα στην λήψη συλλογικών και όχι προσωπικών αποφάσεων.
Συνεχής «δια βίου» επιστημονική και επιχειρηματική επιμόρφωση με συμμετοχή σε επιστημονικές ημερίδες που διοργανώνονται υπό την αιγίδα των φαρμακευτικών συλλόγων και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου ώστε να διατηρήσουμε υψηλό και ανταγωνιστικό το επιστημονικό και επιχειρηματικό μας επίπεδο
Μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής στις γενικές συνελεύσεις του συλλόγου αλλάζοντας το περιβάλλον που επικρατούσε έως σήμερα.
Συνεχή προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων και ενστάσεων συναδέλφων που τυχόν θα προκύψουν εφ’ όσον αυτό είναι εφικτό και μέσα στα πλαίσια της λογικής και του νόμου
Άμεση ενημέρωση για θέματα που αφορούν τον σύλλογο ( τα φαρμακεία μας) είτε σε τοπικό είτε σε πανελλήνιο επίπεδο.

Συνάδελφοι ο συνδυασμός μας «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ» αποτελείται από υποψηφίους οι οποίοι καί θέλουν καί μπορούν να προσφέρουν στον Σύλλογο.

Ζητούμε λοιπόν την ψήφο σας, θέλοντας να εκπροσωπήσουμε επάξια τον κλάδο στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Καβάλας, στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και στο Πειθαρχικό Περιφερειακό Συμβούλιο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ 
ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ 
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΛΙΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 
ΡΑΚΙΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 
ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 
ΤΑΤΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ