ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Σε Νοσοκομεία της Κρήτης ο Πολάκης

«Μαντινάδες» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και τα νοσοκομεία στην ιδιαίτερη πατρίδα της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, αναμένεται να ακούσει ο Π. Πολάκης, που σήμερα βρίσκεται στην Ανατολική Κρήτη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο Π. Πολάκης θα βρεθεί το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Όπως αναφέρει έγγραφο του Διευθυντή του γραφείου του, ο κ. Πολάκης θα παρευρεθεί σε ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο. Νωρίτερα, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Ιεράπετρας.


Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, όμως, όπως και εργαζόμενοι από τα άλλα νοσοκομεία της Μεγαλονήσου, δεν πρόκειται να μείνουν στην απλή συζήτηση, αλλά διοργανώνουν διαμαρτυρία, για την κατάσταση της Υγείας στο νησί.

Το απόγευμα, στις 18.30, ο Αναπληρωτής Υπουργός θα επισκεφθεί και το Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Εκεί, αναμένεται να συνεχιστούν διαμαρτυρίες και συζητήσεις, με τους εργαζόμενους να εκφράζουν την αντίδραση τους στην εφαρμοζόμενη πολιτική των συνεχών περικοπών.


Πηγή : virus