ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...

Κάποιοι κατ' επιλογήν ευαίσθητοι υφίστανται αλλεργικό σοκ όταν ακούνε αλήθειες που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς τους ή που δεν θα ήθελαν να ακουσθούν. 

Δήλωσα δημοσίως ότι τα τελευταία τρία χρόνια, και αφού προηγήθηκε μπαράζ κινητοποιήσεων (αναστολές σύμβασης ΕΟΠΥΥ και απεργίες) αποκαταστάθηκε μια στοιχειώδης συνέπεια και συνέχεια στις πληρωμές του ΕΟΠΥΥ. Όλοι οι φαρμακοποιοί γνωρίζουν διότι το έζησαν ότι επί σειρά μηνών στο τέλος κάθε μήνα υπήρχε πληρωμή του ΕΟΠΥΥ.

Αυτή η συνέχεια τους τελευταίους δύο μήνες διαταράχθηκε. Αυτή είναι η πραγματικότητα είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Ότι και να πουν, όσο και αν βρίσουν, όσο και αν
ειρωνευτούν, όσο και αν προσπαθήσουν να θολώσουν τα νερά, η αλήθεια είναι μία. Οι φαρμακοποιοί τους τελευταίους μήνες πληρώνονται από τον ΕΟΠΥΥ πολύ αργότερα από ότι όλο το προηγούμενο διάστημα. Κι ακόμη χειρότερα δεν έχουν την σιγουριά της σταθερής ημερομηνίας πληρωμής ώστε να προγραμματίσουν τις υποχρεώσεις τους.Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια χωρίς αξία και χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο.

ΥΓ. Με κορώνες και ύβρεις προς την διαφορετική άποψη, δεν λύνονται τα προβλήματα. απλώς εκτίθενται όσοι καταφεύγουν σε ανάλογες πρακτικές. Προσωπικά δεν πρόκειται να τους ακολουθήσω...

Κυριάκος Θεοδοσιάδης