ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

3.000 Likes στη Σελίδα του Pharma Team στο Facebook! Ευχαριστούμε πολύ!

Η σελίδα μας στο Facebook (facebook.com/PharmaTeam) χάρη στη δική σας εκτίμηση και στήριξη έφθασε αισίως τα 3.000 "Μου αρέσει" (likes)!!!

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους σας για τη δύναμη που μας δίνετε με καθημερινά μηνύματα στήριξης να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προσπάθεια για τη διαρκή και ποιοτική σας ενημέρωση στα ζητήματα που αφορούν το χώρο του ελληνικού φαρμακείου γενικότερα και την υγεία γενικότερα. 

Το Pharma Team ξεκίνησε επισήμως τις δημοσιεύσεις ειδήσεων δειλά δειλά το 2008 και μετά από 7 χρόνια παρουσίας στο πλευρό των φαρμακοποιών με ειδήσεις αλλά και εκδηλώσεις που έχουν γράψει ιστορία στα φαρμακευτικά χρονικά, είναι εδώ μαζί σας και συνεχίζει δυναμικά τον αγώνα του, πάντα με τη δική σας δέσμευση!

Αναφορικά με τη Σελίδα μας στο Facebook και τη μεγάλη της επιτυχία θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι πρόκειται για την πρώτη Σελίδα φαρμακευτικού ενδιαφέροντος που δημιουργήθηκε στο Facebook πανελλαδικά και είναι αυτή που έχει την πρωτιά και ξεχωρίζει περισσότερο από όλες σε δυναμική επισκέψεων, εμφανίσεων και αλληλεπιδράσεων, ενώ μετά την αντίστοιχη Σελίδα του ΠΦΣ είναι δεύτερη σε αριθμό Likes.
Και εδώ εντοπίζεται η μεγάλη διαφορά μας από οποιοδήποτε group: 
Οι χρήστες έχουν πατήσει "Μου αρέσει" οικειοθελώς, είτε αυτόνομα είτε μετά από πρόσκληση, αλλά πάντα οικειοθελώς! 
Άρα τον αριθμό αυτό τον έχουν δημιουργήσει μόνοι τους, σε αντίθεση με τα group όπου μπορεί οποιοσδήποτε να τους προσθέσει στην ομάδα χωρίς τη θέλησή τους, ή καμμιά φορά και χωρίς να το έχουν προσέξει!

Σε κάθε περίπτωση πρωτοπορούμε για άλλη μία φορά και συνεχίζουμε την ενημέρωση των Ελλήνων φαρμακοποιών με την ίδια δυναμική και σταθερότητα που είχαμε πάντα!

Όπως έχουμε πει ξανά στο παρελθόν, η δύναμή μας είναι η εμπιστοσύνη σας!

Σας ευχαριστούμε θερμά!