ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΕΟΦ: Χρέη προέδρου η Φαμέλη μέχρι νεωτέρας

Τις αρμοδιότητες του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) αναλαμβάνει η Α’ Αντιπρόεδρος, Κ. Φαμέλη, μετά την παραίτηση του Δ. Λιντζέρη.

Την παραίτηση του υπέβαλε ο πρόεδρος του ΕΟΦ Δ. Λιντζέρης, παραίτηση η οποία και έγινε αποδεκτή απο τον Υπουργό Υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες του Virus. Μετά από ώριμη σκέψη ο κ. Λιντζέρης αποφάσισε να απέλθει της θέσεως του προέδρου του Οργανισμού, ώστε να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, πιθανότατα στη Β’ Πειραιώς, όπου και εκλεγόταν έως το 2012.
Χρέη προέδρου αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΟΦ, Κατερίνα Φαμέλη, Οικονομολόγος Υγείας και Διδάκτωρας του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Δ. Λιντζέρης είναι ο δεύτερος επικεφαλής φορέα αρμοδιότητας του Υπ. Υγείας που υποβάλλει παραίτηση, με το χορό να τον έχει ανοίξει ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Δ. Παπαγιαννίδης, που πρόκειται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Λέσβο.

Επόμενος αναμένεται να είναι ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Μ. Κατρίνης, που πολιτευόταν με το ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: Virus