ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts


Καλογερόπουλος Στ.: ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ….. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ.

Βαδίζουμε προς τις εκλογές του ΠΦΣ. Στόχος μας είναι η στήριξη του φαρμακείου . Αυτή είναι η βασική αδιαπραγμάτευτη θέση μας . Είναι –πιστεύω- και θέση όλων των συνδυασμών που διεκδικούν το προεδρείο του ΠΦΣ.

Η διεκδίκηση αυτή πρέπει να στηρίζεται σε κάποιες αρχές όπως η αγωνιστικότητα, η διαφάνεια και φερεγγυότητα. Άλλωστε η γυναίκα του καίσαρα , δεν πρέπει να φαίνεται αλλά και να είναι τίμια.

Και ρωτώ το νυν πρόεδρο του ΦΣΑ : Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας δεν έχει διαφανή οικονομικά στοιχεία. Όμως πού είναι το πόρισμα των ορκωτών λογιστών σύμφωνα και με την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ τον ΜΑΡΤΙΟ του 2013 (βλέπε καταστατικό του ΦΣΑ) για έλεγχο των οικονομικών;

Πως μπορεί κανείς να διεκδικεί θέση στο προεδρείο του ΠΦΣ όταν ο σύλλογος του, που είναι και ο μεγαλύτερος της χώρας, δεν έχει οικονομική διαφάνεια;



Δεν αμφισβητώ την οικονομική κατάσταση του συλλόγου μας αλλά δεν μπορώ και να την αποδείξω. Δυστυχώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ούτε το σωστό ούτε και λάθος.

Ίσως φταίει η δύσκολη τριετία που περάσαμε σαν κλάδος. Ο συνδικαλιστικός χρόνος μας ήταν πολύτιμος προβλήματα ήταν σημαντικά. Οι αγώνες μας ήταν συνεχείς και δυναμικοί.

Εύχομαι αύριο κιόλας ο κ. Λουράντος να με διαψεύσει και να δημοσιοποιήσει το πόρισμα (αν υπάρχει), δίνοντας μου την ευκαιρία να διαπιστώσω και εγώ τι γίνεται μέσα στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Φαρμακοποιός