ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Δάσκαλε που δίδασκες

Το προηγούμενο διάστημα δεχτήκαμε μαθήματα εκατοντάδων ωρών από τον κ. Λουράντο και τους συμμάχους του με θέμα: «Ο συνδικαλιστής πρέπει να είναι ακομμάτιστος».

Και επειδή στη φαρμακευτική, μετά την θεωρία ακολουθούν τα «εργαστήρια», ο κ. Λουράντος προχώρησε την παραμονή των εκλογών στις εργαστηριακές δημόσιες εξετάσεις του, προκειμένου να πείσει τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι μπορεί να τους εκπροσωπεί επάξια!

Εμφανίστηκε λοιπόν στην προεκλογική συγκέντρωση της κας Δούρου, ανέβηκε στο βήμα, χαιρέτισε, ευχήθηκε και υποσχέθηκε ότι θα συμπράξει με την κα Δούρου στην υλοποίηση του προγράμματός της στην περιφέρεια Αττικής.

Αναρωτιόμαστε τί περισσότερο θα έλεγε ή θα έκανε εάν ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ποιές άλλες συγκεντρώσεις υποψηφίων περιφερειαρχών συμμετείχε ο ακομμάτιστος συνδικαλιστής; Φυσικά σε καμμιά άλλη!

Γνωρίζει άραγε το πρόγραμμα της κας Δούρου με το οποίο συμφώνησε;

Ρωτήθηκε άραγε το Δ.Σ. του Φ.Σ.Α. εάν εγκρίνει, εάν συμφωνεί και εάν εξουσιοδοτεί τον κ. Λουράντο να διαχειρίζεται τον τίτλο του «Προέδρου του ΦΣΑ» στα παιγνίδια των εκλογικών του φιλοδοξιών;

Θα πείτε, είναι η πρώτη ή η τελευταία φορά που καταγράφεται τεράστια αναντιστοιχία μεταξύ λόγων και έργων του κ. Λουράντου;

Είναι δικαίωμά του να χρησιμοποιεί κάθε μέσο προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, ασχέτως αν χρειάζεται γι αυτό να πατάει ταυτόχρονα σε δυο ή και περισσότερες βάρκες. Εξάλλου, ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Αλλά το επόμενο θεωρητικό μάθημα περί ακομμάτιστου συνδικαλισμού ας το κάνει μπροστά στον καθρέπτη του!


Pharma Team