ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Group ΦΣΘ: Εκδρομή στα Ιωάννινα στις 27-28 Απριλίου


Η ομάδα στο facebook των φαρμακοποιών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης οργανώνει μία μικρή απόδραση στα Ιωάννινα στις 27 κ 28 Απριλίου για να γνωριστούν καλύτερα τα μέλη της και να ξεσκάσουν λίγο από τα προβλήματα του φαρμακείου. 
Σκοπός είναι η σύσφιξη των σχέσεων και η ανταλλαγή απόψεων σε συνδυασμό με ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο σε έναν τόσο όμορφο προορισμό όπως είναι τα Ιωάννινα.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, να το δηλώσουν στο ταξιδιωτικό γραφείο, στο τηλ. 2310 232122. Παρακάτω ακολουθεί το πρόγραμμα της διήμερης εκδρομής. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 27-28 Απριλίου

 1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 08.30 από Βασιλικό θέατρο για Ιωάννινα (260χιλ.)  με στάση για καφέ στην Εγνατία Οδό στο ύψος των Γρεβενών.  
 
Φθάνοντας, επισκεπτόμαστε το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του ΒΡΕΛΛΗ, ένα αληθινά εντυπωσιακό δημιούργημα, το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στην Ελλάδα. Τα ομοιώματα μιλάνε για την ιστορία της Ηπείρου και ολόκληρης της Ελλάδας.
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο HOTEL GRAND SERAI, 5*. Ελεύθερος χρόνος  για σπα στο ξενοδοχείο μας η περίπατο στην παραλίμνια περιοχή. Το βράδυ προαιρετικό δείπνο σε ταβέρνα.
Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επίσκεψη  στο κάστρο των Ιωαννίνων, ένα από τα παλαιότερα κάστρα που σώζονται στην Ελλάδα.
Μέσα στο κάστρο αναπτύχθηκαν τα ελληνικά γράμματα, εκεί έζησε ο Αλή Πασάς τον μεγάλο του έρωτα με την κυρά- Βασιλική, εκεί ερωτεύτηκε την ερωμένη του γιού του, κυρά–Φροσύνη.
Θα επισκεφθούμε το Σουφαρί  Σεράι όπου στεγαζόταν η σχολή ιππικού, τον Πύργο Βοημούνδου και το Βυζαντινό μουσείο.
Στο γραφικό καφέ της Ακρόπολης, Ιτς Καλέ, όπου στεγαζόταν τα μαγειρεία, θα πιούμε καφέ βλέποντας την υπέροχη θέα της πόλης.
Μετά το Κάστρο, κατευθυνόμαστε στον μώλο των Ιωαννίνων από όπου θα πάρουμε το καραβάκι για το Νησί.  Είναι ένας γραφικός οικισμός που κατοικείται από 100 οικογένειες, με γραφικά δρομάκια, παραδοσιακά σπίτια και πανέμορφους κήπους. Θα επισκεφθούμε το μουσείο του Αλή Πασά, το μέρος όπου θανατώθηκε ο θρυλικός πασάς. Θα δούμε τις τρύπες από τις σφαίρες στο πάτωμα του οντά. Υπάρχουν έγγραφα της εποχής και προσωπικά αντικείμενα.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το γεύμα.
Αργά το απόγευμα αναχώρηση για  Θεσ/νίκη.
ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ:   85,00 σε δίκλινο
                                       115,00 σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
·       Μεταφορά με σύγχρονο πολυτελές λεωφορείο που πληροί όλες  τις προϋποθέσεις ασφάλειας.
·       Μία διανυκτέρευση με ημιδιατροφή.
·       Έμπειρο αρχηγό συνοδό του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.

Δεν περιλαμβάνονται:

Είσοδοι αρχαιολογικών χώρων, μουσείων, ποτά, φιλοδωρήματα, επιπλέον γεύματα.