ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Ο κος Αμπατζόγλου νέος διοικητής του ΟΑΕΔ (update)

Pharma Team: Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση-επιβεβαίωση του ίδιου του Κου Αμπατζόγλου για τον διορισμό του σε ένα κρίσιμο πόστο, αυτό του προέδρου του ΟΑΕΔ. Τόσο ο Κος Βρούτσης όσο και διάφοροι άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες ( π.χ. ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης ) έχουν κάνει επίσημες δηλώσεις για το θέμα αυτό. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του.

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της αλλαγής στη διοίκηση του ΟΑΕΔ, το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την αντίθεσή του, θεωρώντας ότι «το λιγότερο» ο κ. Κικίλιας έφυγε άκομψα και εσπευσμένα από τον Οργανισμό την επομένη της ψηφοφορίας στη Βουλή.

«Δεν συμφωνούμε με την εξέλιξη αυτή, όλη η διαδικασία είναι το λιγότερο άκομψη. Δεν εξυπηρετεί την ενιαία λειτουργία και δεν προωθεί την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης» έλεγαν χαρακτηριστικά κύκλοι της Ιπποκράτους.

Αλλά και η ΔΗΜΑΡ εξέφρασε την αντίθεσή της. «Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για την αποπομπή του Ηλία Κικίλια από τη θέση του διοικητή του ΟΑΕΔ. Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους κινήσεις δεν συμβάλλουν στην αποτελεσματική λειτουργία της κυβέρνησης» ανέφερε.




Πηγή:www.parousiazw.gr

Ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου αναλαμβάνει νέος διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση. Ο κ. Αμπατζόγλου αντικαθιστά τον Ηλία Κικίλια.