ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ - Γενέθλια Pharma Team - 4 χρόνια απρόσκοπτης φαρμακευτικής ενημέρωσης

Στις 4 Δεκεμβρίου του 2008 δημιουργήθηκε το ιστολόγιό μας. Σήμερα γιορτάζουμε τα 4 χρόνια του! 


Από τότε είμαστε ανελειπώς στο πλευρό του έλληνα φαρμακοποιού με 3.000 αναρτήσεις, ταχύτατη και εγκυρότατη ενημέρωση, πλούσια και αποκλειστικά ρεπορτάζ καθώς και με καθιερωμένες εκδηλώσεις που έγιναν θεσμός. 

Ορμώμενοι από τη Θεσσαλονίκη, οι συντάκτες Αργύρης Αργυρόπουλος και Σπύρος Νικολαΐδης, σαρώνουμε καθημερινά εδώ και τέσσερα χρόνια όλες τις ειδήσεις και σας παρουσιάζουμε όλα εκείνα που αφορούν και ενδιαφέρουν τον έλληνα φαρμακοποιό που μοχθεί πίσω από τον εργασιακό του πάγκο προσπαθώντας να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο στην επιστημονική και κοινωνική του αποστολή.

Για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας προς τους συναδέλφους έχουμε μια πολύ δυνατή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα:

Διατηρούμε μία σελίδα στο Facebook όπου έχουν κάνει Like (μου αρέσει) οικειοθελώς 2000 συνάδελφοι, έναν λογαριασμό στο Twitter με 600 followers, μία καινούρια σελίδα στο Google+ με 73 άτομα να την έχουν προσθέσει στους κύκλους τους και τέλος μια σελίδα στο YouTube. Ταυτόχρονα στην υπηρεσία Newsletter του Pharma Team είναι εγγεγραμένα 180 άτομα και καθημερινά λαμβάνουν στο mail τους όλες μας τις αναρτήσεις. 
Τα μέσα αυτά προσφέρουν ακόμα πιο άμεση πρόσβαση σε ό,τι δημοσιεύεται στο ιστολόγιό μας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας ακολουθήσετε σε αυτά. Το ιστολόγιό μας μέσω των δικτύων αυτών, αλλά και άμεσα, δέχεται καθημερινά από 3.500 έως και 5.000 μοναδικές επισκέψεις, ενώ οι φορτώσεις σελίδων του (pageloads) αγγίζουν καθημερινά τις 10.000, ενώ σε ημέρες ειδικού και έντονου ενδιαφέροντος τα νούμερα αυτά εκτοξεύονται ως αποτέλεσμα της έντονης δικής μας προσπάθειας να σας κρατούμε συνεχώς ενήμερους, καθώς και της δικής σας εμπιστοσύνης. 
Δεν είναι τυχαίο που στην διαδικτυακή κατάταξη της εταιρίας Alexa έχουμε αυτή τη στιγμή τη θέση 760 ανάμεσα σε όλες τις ελληνικές ιστοσελίδες, ενώ στην τρίμηνη κατάταξη σε παγκόσμιο επίπεδο είμαστε μέσα στις πρώτες 140.000 ιστοσελίδες. Όλα αυτά για εμάς που διατηρούμε αυτό το ιστολόγιο σε ερασιτεχνικό επίπεδο και με τόσο στενό πεδίο ενδιαφέροντος, όπως είναι τα 12000 ελληνικά φαρμακεία, καταλαβαίνετε πως είναι μεγάλη υποθεση και μας τιμούν ιδιαιτέρως. 

Όλη η προσπάθειά μας είναι καθαρά προσωπική και γίνεται ώστε να μπορούν οι συνάδελφοι να έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε έγκυρες και κρίσιμες πληροφορίες. 
Θα θέλαμε πολύ να γιορτάσουμε μαζί σας την τέταρτη αυτή επέτειο από την ίδρυση του ιστολογίου μας, αλλά δυστυχώς οι καιροί και οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν… 

Στο σημείο αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που καθημερινά μας επισκέπτεστε και μας τιμάτε με την προτίμησή σας στην ενημέρωση. Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους καθώς και τον Πανελλήνιο, για την εποικοδομητική επικοινωνία που έχουν αναπτύξει μαζί μας και μας αποστέλλουν συνεχώς δελτία τύπου και ενημερώσεις, τα οποία με τη σειρά μας δημοσιεύουμε για τη δική σας ακόμη ταχύτερη ενημέρωση. 
Τέλος θα θέλαμε από καρδιάς να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη και την αθρόα συμμετοχή σας σε όλες τις εκδηλώσεις που έχουμε κάνει κατά καιρούς και ειδικά στο καθιερωμένο ετήσιο Pharma Party που διοργανώνουμε στα πλαίσια της έκθεσης Pharma Point στη Θεσσαλονίκη. 

Το μήνυμα που εμείς θέλουμε να περάσουμε, ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες, είναι μόνο ένα και θα θέλαμε όχι μόνο να μείνει στο μυαλό όλων των συναδέλφων, αλλά να γίνει και πράξη: 

«Μην αποκόπτεστε από το σύνολο, μην επιλέγετε μοναχικές διαδρομές, μείνετε ενωμένοι και με πνέυμα συνεργασίας και αλληλεγύης συμμετέχετε σε όλες τις συλλογικές διαδικασίες. Μας αφορούν όλους, ειδικά τώρα που κρίνεται το μέλλον μας. Ενημερωθείτε από τις διάφορες πηγές που ασχολούνται με φαρμακευτικα νέα, ιστοσελίδες συλλόγων, ιστολόγια (blogs) και άλλες ιδιωτικές φαρμακευτικές ιστοσελίδες. Κρατήστε επαφή και συσπειρωθείτε, έριδες, μίση και διχόνοια ανήκουν στο παρελθόν, είναι μεγάλο το στοίχημα να κρατηθούμε όλοι ενωμένοι και να διαψεύσουμε εκείνους που ποντάρουν στη διάσπασή μας για να προωθήσουν ευκολότερα τα σχέδιά τους.»

Τέλος θα θέλαμε ξανά από καρδιάς να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας


Η συντακτική ομάδα του Pharma Team:

Αργυρόπουλος Αργύρης
Νικολαΐδης Σπύρος