ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts


Καραγεωργίου στο Pharma Team για τις προσπάθειες Λοβέρδου να επανέλθει

Ο Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κος Δημήτρης Καραγεωργίου, επικοινώνησε με το Pharma Team, μόλις επέστρεψε από τις Βρυξέλλες και έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ευρισκόμενος στις Βρυξέλλες για λόγους προάσπισης του επαγγέλματός μας, είχα την ευκαιρία να περιγράψω σε αξιωματούχους της Commission την παρούσα κατάσταση του τομέα της υγείας στην Ελλάδα. Από την περιγραφή αυτή αναδείχθηκαν οι εγκληματικές ενέργειες και η τρομακτική ευθύνη του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου για την κατάρρευση του συστήματος υγείας και την υγειονομική κρίση την οποία διάγουμε. 
Με απέραντη θλίψη και οργή πληροφορήθηκα από την Αθήνα τις ενέργειες του ανθρώπου αυτού ώστε να ξαναγίνει υπουργός υγείας. 

Σε κάθε άλλο κράτος - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα ήταν ήδη στη φυλακή. Ειλικρινά λυπάμαι κι εύχομαι να μην υπάρξει μία τέτοια εξέλιξη. 
Σε ένα προάστιο των Βρυξελλών, ένας πρώην τραπεζίτης, ελεγκτής της φαρμακευτικής περίθαλψης, περιμένει το πράσινο φως για να ελέγξει τα νούμερα με το τραγικό αποτέλεσμα που τους έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος».