ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts


Σ.Υ.Φ.Α. Θεσσαλονίκης - Πρόγραμμα ενόψει των εορτών του Πάσχα

Αγαπητοί συνάδελφοι,                                                                         
Με απώτερο σκοπό τη δική σας εξυπηρέτηση, αποφασίσαμε για φέτος ο Συνεταιρισμός να παραμείνει ανοιχτός και την Μ. Παρασκευή 13/4 και το Μ. Σάββατο 14/4 (από 8:30π.μ. έως 2:30μ.μ.).  
Έτσι, ενόψει των εορτών του ΠΑΣΧΑ ο ΣΥ.ΦΑ. θα εφαρμόσει το εξής πρόγραμμα:

1. Την Μ. Πέμπτη 12/4 ο ΣΥ.ΦΑ. θα λειτουργήσει κανονικά.
2. Την Μ. Παρασκευή 13/4 ο ΣΥ.ΦΑ. θα εργασθεί με προσωπικό ασφαλείας για να εξυπηρετήσει τα φαρμακεία που έχουν υπηρεσία (λειτουργία όπως το Σάββατο). Η ΣΕΛΦΑΡ ΑΕ ΔΕΝ θα λειτουργήσει.
3. Το Μ. Σάββατο 14/4 ο ΣΥ.ΦΑ. θα εργασθεί με προσωπικό ασφαλείας για να  εξυπηρετήσει τα φαρμακεία που έχουν υπηρεσία (λειτουργία όπως κάθε Σάββατο).
4. Όσοι φαρμακοποιοί έχουν υπηρεσία την Κυριακή 15/4 ή την Δευτέρα 16/4, λόγω του ότι ΔΕΝ θα βρίσκονται στο φαρμακείο τους το πρωί του Μ. Σαββάτου για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν,θα πρέπει να συμπληρώσουν και να επιστρέψουν μέχρι την Μ. Πέμπτη 12/4 το επισυναπτόμενο σημείωμα (ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ) ή μπορούν να περάσουν οι ίδιοι από τις εγκαταστάσεις του ΣΥ.ΦΑ. στη Ν. Ραιδεστό για να δώσουν την παραγγελία τους και να την παραλάβουν. Επιμένουμε ιδιαίτερα, για την δική σας εξυπηρέτηση, στην επιστροφή του σημειώματος για να μην υπάρχουν ταλαιπωρίες. 
5.   Tα φαρμακεία εκτός Θεσ/νίκης θα εξυπηρετηθούν την Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο,εφόσον τηλεφωνικά την Μ. Πέμπτη 12/4 δηλώσουν ότι θα είναι ανοικτοί ή εφόσον αυθημερόν (Μ. Παρασκευή ή Μ. Σάββατο) επικοινωνήσουν με τον ΣΥ.ΦΑ. στο τηλ. 800 11 400 300 (χωρίς χρέωση).

Τελειώνοντας σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και να περάσετε ευχάριστα τις άγιες ημέρες.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
               ΛΑΖ.  ΦΑΡΣΑΚΗΣ                            ΑΠ. ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ
        Πρόεδρος Δ.Σ.                                        Γραμματέας Δ.Σ.