ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΦΣΘ: Δια βίου Εκπαίδευση - Τετάρτη 13 Απριλίου


Προς:  Τους Φαρμακοποιούς του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσ/νίκης
Θέμα:  Δια βίου εκπαίδευση Φαρμακοποιών

Συνάδελφοι,
Τα μαθήματα της δια βίου εκπαίδευσης των Φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται την 
Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

στη αίθουσα σεμιναρίων του Συλλόγου μας, Εθνικής Αντιστάσεως 173 – 175, Φοίνικας.

Πρόγραμμα:
19.30 : Προσέλευση - προσφορά καφέ

20.00 : Έναρξη μαθήματος

Το θέμα που θα παρουσιασθεί είναι:
     

"Νεότερα δεδομένα στη πρόληψη του καρκίνου που προκαλείται από τον ιό HPV"

 
Εισηγητής θα είναι ο κ. Θεόδωρος Αγοραστός, Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας ΑΠΘ, Διευθυντής της Δ’ Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής, Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Όπως γνωρίζετε, η χωρητικότητα της συνεδριακής αίθουσας είναι συγκεκριμένη και για το λόγο αυτό την ομιλία θα παρακολουθήσουν 100 συνάδελφοι. Όσοι ενδιαφέρεσθε να την παρακολουθήσετε, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στα γραφεία του Συλλόγου, στο τηλέφωνο 2310 471776 από την Τετάρτη 6 Απριλίου.
Σε όσους συναδέλφους παρακολουθήσουν την ομιλία θα χορηγηθεί μία (1) μονάδα (credit) στα πλαίσια της μοριοδότησης των φαρμακοποιών και πιστοποιητικό συμμετοχής.
Για όσους συναδέλφους δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομιλία, αλλά και για τους συναδέλφους σε ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω internet από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, από το site της livemedia.gr, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς και από πολλά φαρμακευτικά blog. Η ζωντανή μέσω internet μετάδοση της ομιλίας είναι μια ακόμη πρωτοπορία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν την ομιλία μέσω internet θα μπορούν να θέσουν και ερωτήσεις ζωντανά μέσω chat.
Επίσης, η ομιλία μετά το τέλος της μετάδοσης, θα μονταριστεί και θα παραμείνει στην ιστοσελίδα μας έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε οποιαδήποτε στιγμή για να την ξαναδείτε ολόκληρη ή κάποιο σημείο που σας ενδιαφέρει.


Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ