ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Ανοιχτή επιστολή Κυριάκου Θεοδοσιάδη για τις εκλογές



Ήθος-Σοβαρότητα-Κύρος-Αποτελεσματικότητα-
Ανανέωση και Συνέχεια


Αγαπητέ συνάδελφε,

Για άλλη μια φορά αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σου λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 24ης Νοεμβρίου.

Αισθάνομαι την ανάγκη να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξες στην παράταξή μας και σε μένα προσωπικά, δίνοντάς μου επανειλημμένα τη δυνατότητα να σε εκπροσωπήσω από τη θέση του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, αλλά και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Στις προσεχείς εκλογές επέλεξα να ρίξω όλο το βάρος των προσπαθειών μου μόνο στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο με τη βεβαιότητα ότι οι συνάδελφοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ και επί πολλά χρόνια συνεργάτες μου στη διοίκηση του Συλλόγου θα συνεχίσουν με την ίδια επιτυχία σε τοπικό επίπεδο.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος από την πλευρά του έχει υποχρέωση να χαράξει μια νέα πορεία του κλάδου προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα που προδιαγράφονται στη μεταμνημονιακή Ελλάδα. Ο αναβαθμισμένος ρόλος μας στον υγειονομικό χάρτη της χώρας απαιτεί σοβαρότητα, κύρος και αποτελεσματικότητα.

Προσωπικά ουδέποτε κατέφυγα σε λαϊκισμούς, κραυγές, κορώνες και ανέφικτες υποσχέσεις. Με τις ίδιες αρχές και αδιαπραγμάτευτες τις αξίες του ήθους, της ανιδιοτέλειας και της σοβαρότητας μπορούμε μαζί να οικοδομήσουμε το φαρμακείο του μέλλοντος.

Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σου και είμαι βέβαιος ότι θα ανανεώσεις για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη σου στην ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ και σε μένα προσωπικά.

Οι εκλογές αφορούν όλους μας. Δεν είναι υπόθεση λίγων. Σε καλώ να μη λείψεις από την εκλογική διαδικασία. Πρέπει να κρατήσουμε το Σύλλογο και σε τοπικό και σε πανελλαδικό επίπεδο ενωμένο, δυναμικό και αποτελεσματικό.

Έτσι λοιπόν με ευθύτητα, χωρίς μισόλογα και δεύτερες σκέψεις, σου ζητώ και φέτος να κάνεις την καλύτερη επιλογή και για τον τοπικό Σύλλογο και για τον Πανελλήνιο.

Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις πώς.

Κυριάκος Θεοδοσιάδης