ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Έκοψαν την πίτα τους οι Φαρμακοποιοί Ημαθίας


Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 20/1 ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας και ο Λ.Ε.Α.Φ.Η. (Λογαριασμός Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Φαρμακοποιών Ημαθίας) στο κέντρο «Ακρόπολη».

 Παρών στην εκδήλωση και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ.Κυριάκος Θεοδοσιάδης, ο οποίος αφού δέχθηκε ένα αναμνηστικό δώρο από την πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας κ. Σοφία Κατή, ευχήθηκε μια καλή χρονιά, ζητώντας παράλληλα από τους συναδέλφους Φαρμακοποιούς την εμπιστοσύνη και τη δύναμή τους, τόσο σε Πανελλαδικό επίπεδο στο πρόσωπό του, όσο και σε τοπικό επίπεδο στο πρόσωπο της κ. Κατή, γιατί όπως είπε «κανένας πρόεδρος, όσο ικανός και να είναι δεν μπορεί να πράξει πολλά χωρίς μια ισχυρή βάση που τον εμπιστεύεται και του δίνει δύναμη».

Στη συνέχεια, τιμήθηκαν δυο αποχωρήσαντες από το επάγγελμα Φαρμακοποιοί, ο κ. Θέμελης Απόστολος και ο κ. Γιάννης Ορφανίδης, ενώ ο Σύλλογος καλωσόρισε και πέντε νέα μέλη, τον Θωμά Θέμελη, τον Κωνσταντίνο Θεοδώρου, τον Καλαϊτζίδη Παναγιώτη, την Ελευθερία Καραγεωργίου και την Νίκη Κεμπαπίδου. Τέλος η πρόεδρος προχώρησε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου και ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική. 


Πηγή : veriotis