ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Ο κ. Λουράντος δεν ήθελε με τίποτε να συγκληθεί Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Αττικής. Διότι στη Γενική Συνέλευση θα έπρεπε να απολογηθεί για το χαμένο ιδιοκτησιακό, για τα χαμένα ΜΥΣΥΦΑ κ.α. Τώρα πλέον δεν μπορεί να επιτίθεται κατά πάντων. Την χώρα κυβερνά το κόμμα της επιλογής του, άλλωστε τόσο πολύ προσπάθησε γι’ αυτό (11000 εκλογικά κέντρα), τον ΠΦΣ κυβερνά ο ίδιος και η παρέα του και η προσπάθειά του να φανεί υπερκομματικός προκαλεί συμπάθεια και θυμηδία.

Αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν και παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του, αποφασίστηκε η σύγκληση Γ.Σ. του ΦΣΑ για την Κυριακή (5/6). Οπότε δεν του έμενε άλλη επιλογή από το να δραπετεύσει. Ναι, καλά το διαβάσατε. Ο πρόεδρος του ΦΣΑ δεν πήγε στη Γ.Σ. του Συλλόγου του. Επειδή όμως δεν είναι χθεσινός φρόντισε να χτίσει άλλοθι. Προκάλεσε πρόσκληση από τον φίλο του πρόεδρο του Φ.Σ. Δωδεκανήσου να επισκεφθεί το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή τη Ρόδο χωρίς προφανή σοβαρό λόγο (bazaar αρωματικών φυτών από μαθητές δημοτικών σχολείων). Χωρίς καμία ενημέρωση ή έγκριση του Δ.Σ. του ΠΦΣ, παρέα με τον σύντροφό του αντιπρόεδρο κ. Σοφιανόπουλο και τις συζύγους τους πέρασαν ένα ευχάριστο week end στο νησί των ιπποτών και για τα μάτια του κόσμου κάλεσαν και τους φαρμακοποιούς της Δωδεκανήσου να τους ενημερώσουν για τα επιτεύγματά τους.

Αλλά επειδή οι φαρμακοποιοί και νουν έχουν και μνήμη και κρίση, τους γύρισαν την πλάτη και στην «ενημερωτική συγκέντρωση» παραβρέθηκαν μόνο 15 φαρμακοποιοί επί συνόλου 180 μελών του Συλλόγου.

Το μόνο που πέτυχε ο Πρόεδρος του ΦΣΑ, ήταν να αποφύγει τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που προεδρεύει. Αλλά ως πότε;

Η οποία Γ.Σ. είχε μόνο ένα θέμα: το ωράριο!!!

Φαίνεται ότι για τον ΦΣΑ και το προεδρείο του δεν υπάρχει κανένα θέμα ούτε με τα ΜΥΣΥΦΑ, ούτε με το ιδιοκτησιακό, ούτε με το ΤΣΑΥ…

Τα προβλήματα λύθηκαν, περιμένουμε την ανάπτυξη!!!


PharmaΤeam