ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Συνάντηση Κατρούγκαλου-Υγειονομικών για το ΤΣΑΥ

Την έγκριση του Υπουργού Εργασίας για τη μετεξέλιξη του Ταμείου Πρόνοιας και της Στέγης Υγειονομικών σε Επαγγελματικό Ταμείο, εξασφάλισαν οι Πρόεδροι των τεσσάρων Δευτεροβαθμίων Υγειονομικών Φορέων, εξέλιξη την οποία χαρακτηρίζουν «θετική».

Οι συζητήσεις βέβαια θα συνεχιστούν και σε τεχνικό επίπεδο με τον Γεν. Γραμματέα του αρμόδιου υπουργείου, προκειμένου το Ταμείο που θα δημιουργηθεί – μετά κι από την έκδοση της σχετικής αναλογιστικής μελέτης – να έχει την αναγκαία στήριξη, τόσο από τα αποθεματικά του όσο κι από το ποσοστό της ακίνητης περιουσίας του.


«Θεωρούμε ότι η δημιουργία Επαγγελματικού Ταμείου με σωστές διαδικασίες και την ενίσχυσή του μέσα από την περιουσία του, θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για παλαιότερους και νεώτερους επιστήμονες, ικανοποιητικότερης απόδοσης, όσον αφορά τις παροχές του Ταμείου Πρόνοιας και της Στέγης» δήλωσε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος.

«Τα Διοικητικά Συμβούλια των τεσσάρων Φορέων, θα συζητήσουν το θέμα και θα αναλάβουν τις πρωτοβουλίες εκείνες που χρειάζονται, προκειμένου να υλοποιηθεί η ανωτέρω πρόθεση δημιουργίας Επαγγελματικού Ταμείου».


Πηγή : virus