ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

«ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ»…ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ !!!

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο είναι απολύτως αληθινό. Στο λεγόμενο «παράλληλο πρόγραμμα», αυτό που θα εξουδετέρωνε(!) το «τρίτο μνημόνιο», εντάχθηκε και ψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) το άρθρο 90 παρ. 6 του Ν. 4368/2016 σύμφωνα με το οποίο ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ, ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι το προσωπικό του ΕΟΠΥΥ έχει κάθε λόγο να επιβάλει ποινές και όσο το δυνατόν περισσότερες ποινές, διότι έτσι αυξάνει το εισόδημά του.

Φαντασθείτε τι θα γίνει αν τα πρόστιμα της τροχαίας, τα μοιράζονται οι τροχονόμοι, τα πρόστιμα της εφορίας οι εφοριακοί ή τα πρόστιμα του ΣΔΟΕ οι υπάλληλοί του. Με ποια λογική είναι δυνατόν να καθιερώνεται όφελος του ελεγκτή και χρηματικό κίνητρο για να βρει παραβάσεις του ελεγχομένου. Αυτές οι πρακτικές ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Μόνο ένα «αρρωστημένο» μυαλό θα μπορούσε να τις σκεφθεί. Κι όμως τις σκέφθηκαν «αρρωστημένα» «αριστερά» μυαλά. Τα οποία μυαλά εκτός των άλλων προσπαθούν μ’ αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο να εξαπατήσουν τους εργαζόμενους του ΕΟΠΥΥ, ότι δήθεν τους εξασφαλίζουν αυξήσεις στα εισοδήματά τους.

Ντροπή και αηδία…

Όσο περνάει ο καιρός τόσο η Κυβερνητική πλειοψηφία ξεδιπλώνει τα προσόντα της!!!

Αναρωτιέμαι εάν οι συνδικαλιστικοί ηγέτες της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και όλοι εκείνοι που αβαντάρισαν προεκλογικά την εκλογική νίκη του, έχουν κάνει την αυτοκριτική τους για τα αποτελέσματα των επιλογών τους.

Για την ΑΕΣΠ
Κυριάκος Θεοδοσιάδης