ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Συγχαρητήρια σ’ όλους…

Συγχαρητήρια στον κ. Τσίπρα διότι κατάφερε να ξεγελάσει όλη την κοινωνία, υποσχόμενος «τα πάντα όλα» προς όλους. Διπλά συγχαρητήρια στον κ. Τσίπρα διότι με τις επιδόσεις του στις κωλοτούμπες θα μας κάνει να ξεχάσουμε και την Νάντια Κομανέτσι και τον Ιωάννη Μελισσανίδη, βάζοντας υποθήκη για το επόμενο Ολυμπιακό μετάλλιο.

Συγχαρητήρια στον υφιστάμενο του κ. Τσίπρα Υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή που κατάφερε να αποκοιμήσει ένα κλάδο με υποσχέσεις συνεχώς ανανεούμενες περί νομοσχεδίου που έρχεται και θα καταργεί όλες τις μνημονιακές διατάξεις. Πρέπει να του αναγνωρισθεί βεβαίως ότι δεν κουράστηκε ιδιαιτέρως για να το πετύχει, διότι κι ο κλάδος φιρί-φιρί το πήγαινε για να αποκοιμηθεί. Βλέπετε ο αριστερός ύπνος έχει μια άλλη γλύκα…

Συγχαρητήρια στην πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση που μετά από μια ηρωική εξάμηνη μάχη στα μαρμαρένια αλώνια των Βρυξελλών με επικεφαλής τον αρχιστράτηγο ουάου με ένα «ν» πέτυχε το θαύμα του ΑΤΜ (όχι των τραπεζών) δηλ. του Αριστερού Τρίτου Μνημονίου, που σημαίνει νέα φορολογικά μέτρα 15 ΔΙΣ €, νέο τριετές (τουλάχιστον) μνημόνιο και νέο δάνειο 85 ΔΙΣ € που μάλλον δεν θα επαρκέσει.

Συγχαρητήρια σ’ ένα κλάδο και την ηγεσία του που όλη η στρατηγική του άρχιζε και τελείωνε στη βάση της διαρκούς και ατελείωτης καταγγελίας του Αδώνιδος Γεωγιάδη. Καλές και δικαιολογημένες οι καταγγελίες για τον πρώην Υπουργό Υγείας, αλλά εδώ και έξι μήνες έχουμε έναν άλλο Υπουργό Υγείας, μιας άλλης κυβέρνησης που κρίνεται για το σήμερα και κυρίως το αύριο του κλάδου όπως το σχεδιάζει με το τρίτο μνημόνιο.

Διότι αυτό το ΑΤΜ (Αριστερό Τρίτο Μνημόνιο) που θα περιλαμβάνει κατάργηση του ιδιοκτησιακού είναι προϊόν διαπραγμάτευσης του Τσίπρα και συνοδοιπόρων του, θα φέρει την υπογραφή Τσίπρα- Κουρουμπλή-Σταθάκη κλπ. και θα χαράξει την καταστροφή του κλάδου, κτυπώντας τον στον σκληρό πυρήνα, που είναι το ερώτημα ποιος μπορεί να είναι ιδιοκτήτης φαρμακείου; Μπορεί να είναι κάποιος άσχετος με τη φαρμακευτική;

Η κυβέρνηση λέει ναι και ετοιμάζει τις σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις.

Ο Ανιέλι, ο γνωστός Ιταλός αυτοκινητοβιομήχανος και όχι μόνο, πριν από αρκετά χρόνια είχε πει μια μεγάλη κουβέντα: «Οι αριστερές κυβερνήσεις περνάνε πιο εύκολα αντιδημοφιλή μέτρα»

Ο Ανιέλι τώρα δικαιώνεται…


Η συντακτική ομάδα του Pharma Team