ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Ο κλάδος δεν είναι τσιφλίκι κανενός

Είναι δικαίωμα οποιουδήποτε να έχει ένα blog και να ενημερώνει για διάφορα θέματα που αφορούν την φαρμακευτική επιστήμη αλλά και τον κλάδο γενικότερα.Το ποια αποδοχή θα έχει το blog εξαρτάται από τα θέματα που αναρτά και το κατά πόσο αυτά ενδιαφέρουν τον κόσμο. 

Σε ο,τι αφορά όμως το farmakopoioi.blogspot.gr έχουμε περίσσευμα καπήλευσης του κλάδου και των θεμάτων του για ίδιον όφελος. Για μερικά κλικ παραπάνω, δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα.
Άραγε ποιος τους έχει δώσει αποκλειστικότητα στις ανακοινώσεις του ΠΦΣ; Και μάλιστα αποκλειστικότητα που ξεπερνά ακόμα και την…ίδια την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΦΣ;

Το Σά
ββατο 21/3/15, το εν λόγω blog ανέβασε ένα άρθρο με τίτλο:

«ΠΦΣ: ENHMEΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ HELLAS PHARM 2015»

Μάλιστα, πάνω αριστερά στο άρθρο υπάρχει και το επίσημο λογότυπο του ΠΦΣ. 

Ευλόγα λοιπόν προκύπτουν μερικά ερωτήματα: 

- Είναι επίσημη ανακοίνωση του ΠΦΣ; Μακάρι να είναι, γιατί εμπεριέχονται νέα εξαιρετικά και ελπιδοφόρα για τον κλάδο μας, αλλά:

- Αν ναι, α) γιατί δεν είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΦΣ; ,και β) ποιος δίνει στο εν λόγω blog τέτοιες σκανδαλώδεις αποκλειστικότητες;

- Αν όχι, με ποιο δικαίωμα το εν λόγω blog εμφανίζει δικά του άρθρα/ανακοινώσεις ως επίσημα του ΠΦΣ;

Αυτά τα ερωτήματα επιβάλλεται να απαντηθούν άμεσα και πειστικά, κυρίως από τον ΠΦΣ.

Για του λόγου το αληθές, επισυνάπτουμε και φωτογραφία, όπου αποδεικνύεται ότι μέχρι και σήμερα 24/3/15, δηλαδή 3 μέρες μετά την ανάρτηση της ανακοίνωσης στο farmakopoioi.blogspot.gr, στην επίσημη σελίδα του ΠΦΣ δεν υπάρχει τίποτα σχετικό.



Αυτές οι τακτικές δεν πρέπει και δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές πλέον από κανέναν.


Συντακτική Ομάδα PharmaTeam