ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Είσαι ασφαλισμένος ΕΟΠΥΥ; Βάλε αυτό το App στη ζωή σου και κάνε την πιο εύκολη

Γνώρισε την εφαρμογή που σου «λύνει τα χέρια» όταν ψάχνεις ραντεβού με συμβεβλημένο γιατρό του ΕΟΠΥΥ εντός πλαφόν.
 

Εάν δεν την ξέρεις, δεν ξέρεις τι χάνεις! Η εφαρμογή apps.ika.gr/eFindDoctor/ είναι εδώ και «μαρτυρά» ποιοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ έχουν ξεπεράσει το πλαφόν των δωρεάν επισκέψεων που δικαιολογεί ο Οργανισμός. Έτσι, όποτε θες να κλείσεις ραντεβού, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία που ζητούνται στα πεδία που εμφανίζονται, προσέχοντας να επιλέξεις «Με διαθεσιμότητα» στο πεδίο «Εμφάνιση» και voila!
 
Η πρωτοποριακή εφαρμογή, δεν σε ενημερώνει απλά για τους γιατρούς που είναι εντός πλαφόν, αλλά και για τον αριθμό των δωρεάν επισκέψεων που έχουν ήδη εκτελέσει, καθώς επίσης και για τις μεταβολές/ακυρώσεις στα ραντεβού τους.

 Δυστυχώς, χρειάστηκαν πάνω από 2 χρόνια που ενεργοποιήθηκε ο ΕΟΠΥΥ προκειμένου να γίνει πράξη κάτι τόσο απλό, που όμως δίνει λύση στο «αλαλούμ» που είχε δημιουργηθεί αρχικά με τα ραντεβού. Μόλις πρόσφατα, άλλωστε ενεργοποιήθηκε και ο ηλεκτρονικός Φάκελος Ασφάλισης Υγείας, μέσω του οποίου ο κάθε ασφαλισμένος μπορεί να δει το ιατρικό του ιστορικό, κάνοντας χρήση των προσωπικών του κωδικών (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Virus εδώ).
 
Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα μπορεί κανείς να κλείνει και το ραντεβού του ηλεκτρονικά, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο αλλά και χρήμα...
 
 Πηγή :VIRUS