ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Ματαίωση ανοιχτού διαγωνισμού του Κρατικού Μονοπωλίου Ναρκωτικών

Στη ματαίωση του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια έτοιμων φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων του Κρατικού Μονοπωλίου Ναρκωτικών (Κ.Μ.Ν.), προχώρησε του υπουργείο Υγείας καθώς δεν υποβλήθηκαν προσφορές.
Έτσι, το υπουργείο Υγείας επαναπροκηρύσει των διαγωνισμό για την προμήθεια 450.000 φυσίγγων Υδροχλωρικής Μορφίνης των 0,010g και 500.000 φυσίγγων Υδροχλωρικής Πεθιδίνης των 0,100g, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για το σύνολο των υπό προμήθεια ειδών.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 430.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. 6,5%) και θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του οικονομικού έτους 2014.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ύστερα από κανονική προθεσμία σαράντα (40) τουλάχιστον ημερών από την ημερομηνία αποστολής της Διακήρυξης στην Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων της Ε.Ε.
Δικαίωμα Συμμετοχής στο διαγωνισμό, εφόσον ασκούν δραστηριότητα συναφή με το φυσικό αντικείμενο του έργου και πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις, έχουν:
α) Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ημεδαπά ή αλλοδαπά.
β) Ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά.
γ) Συνεταιρισμοί.
δ) Κοινοπραξίες.
Στο διαγωνισμό δεν γίνονται δεκτοί:
- Όσοι αποκλείστηκαν τελεσίδικα από κάποια άλλη Δημόσια Υπηρεσία ή Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ. γιατί δεν εκπλήρωσαν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.
- Όσοι αποκλείστηκαν από διαγωνισμούς για προμήθειες του Δημοσίου με τελεσίδικη απόφαση του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Γενική Γραμματεία Εμπορίου.
- Όσα φυσικά ή νομικά πρόσωπα του εξωτερικού έχουν υποστεί αντίστοιχες με τις παραπάνω κυρώσεις.
- Οι ενώσεις προσώπων, σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις ως άνω προϋποθέσεις αποκλεισμού ισχύει για ένα τουλάχιστον μέλος της.


Πηγη: healthview