ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Σχόλιο για τη συνέντευξη τύπου του ΠΦΣ

Δικαίωμα του καθενός είναι να λιβανίζει όποιον θέλει. Δεν είναι δικαίωμά του να παραποιεί την πραγματικότητα, όταν μάλιστα αυτή αποδεικνύεται με αριθμούς. 
Είναι όμως χαρακτηριστικό των ολοκληρωτικών αντιλήψεων να παραποιούν ακόμα και αυτούς τους αριθμούς. 
Ακούσαμε λοιπόν από τον κ. Σοφιανόπουλο, κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνέντευξης τύπου του κ. Λουράντου να «ενημερώνει» τους δημοσιογράφους ότι «ο κ. Λουράντος είναι μακράν ο πρόεδρος που έχει τη μεγαλύτερη αποδοχή των φαρμακοποιών».
Επειδή πέρασαν μόλις τέσσερις μήνες από τις εκλογές της 14ης Ιουνίου, όπου καταγράφηκε η επιλογή της βάσης μεταξύ ΟΛΩΝ των υποψηφίων που διεκδικούσαν τη διοίκηση του ΠΦΣ, του θυμίζουμε ότι στις εκλογές αυτές ο κ. Λουράντος προτιμήθηκε μόνο από το 18,5% των φαρμακοποιών της χώρας.

Πώς αργότερα έγινε πρόεδρος του ΠΦΣ;
Όπως π.χ μπορεί να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας ο κ. Κουβέλης, έστω κι αν το ποσοστό του κόμματός του είναι στα όρια του 1-2%. Δηλαδή αν αποφασίσουν να τον ψηφίσουν 3 ή 4 διαφορετικά κόμματα που κατά τα άλλα «σφάζονται» καθημερινά μεταξύ τους, αλλά έχουν άλλους λόγους για την επιλογή αυτή. 

Δικαίωμα σεβαστό του κ. Σοφιανόπουλου να έχει οποιαδήποτε άποψη. Δεν είναι όμως δικαίωμά του να παραποιεί την πραγματικότητα, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας. 
Ας το καταλάβει επιτέλους.
Οι εκλογές τελείωσαν. Οι φαρμακοποιοί περιμένουν επίλυση προβλημάτων κι όχι χιλιοειπωμένες περιγραφές.

Η συντακτική ομάδα του Pharma Team