ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΦΣ Αιτωλ/νίας: Πρόσκληση σε εκπαιδευτική ημερίδα της ΕΦΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ελληνικη Φαρμακευτικη Εταιρεία (ΕΦΕ), σε συνεργασία με τους τοπικους Φαρμακευτικους Συλλόγους όλης της χωρας πραγματοποιεί Επιμορφωτικες Επιστημονικες Ημερίδες Εκπαίδευσης Φαρμακοποιών.
Η πρωτοβουλία αυτή προεκυψε από την ανάγκη που εξεφρασαν οι φαρμακοποιοί της επαρχίας να ερθουν σε επαφή με τους Καθηγητες Φαρμακευτικής αλλά και την Βιομηχανία δεδομενου ότι δεν εχουν την δυνατότητα (οικονομική και χρόνου) να συμμετεχουν σε ανάλογα Συνεδρια – Ημερίδες που διοργανωνονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επομενως οι Ημερίδες αυτες αποτελουν μια πολυ καλή ευκαιρία για την Βιομηχανία να προωθήσει τα προϊόντα της και να εκπαιδευσει τους φαρμακοποιους της επαρχίας.

Το Σάββατο 1η Νοεμβρίου θα συναντηθουμε στο ξενοδοχείο Theoxenia στο Μεσολόγγι και ώρα 11:00 π.μ.
Στην Ημερίδα θα αναπτυχθουν επιστημονικά θεματα που αφορουν στις πιο Κοινες Ανεπιθυμητες Ενεργειες και το ρόλο του Φαρμακοποιου σε αυτες και στα Συμπληρώματα Διατροφης - Νομοθετικό Πλαίσιο – Ασφάλεια στη Χρηση, καθώς επίσης και ενδιαφερουσες διαλεξεις από Φαρμακευτικες Εταιρείες. 


Η συμβολή σας κρίνεται εξαιρετικά σημαντική ωστε να αναπτυχθεί γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος.

Πιστευω ότι η συνάντηση μας, θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην επιστημονική εξωστρεφεια του κλάδου, εφόσον οι γνωσεις για τα νεα θεραπευτικά και φαρμακευτικά προϊόντα θα πρεπει να αποτελουν σημείο επιστημονικής αναφοράς με στόχο τη διεκδίκηση της επαγγελματικής μας επιβίωσης.


Με εκτίμηση                                                                   Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Ν. Δεμετζος                                            Πετρος Πετρόπουλος

Πρόεδρος Ε.Φ.Ε.                                                            Πρόεδρος

Καθηγητής Τμήματος                                                     Φαρμακευτικου Συλλόγου

Φαρμακευτικής Ε.Κ.Π.Α.                                                Αιτωλοακαρνανίας