ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Προτού στεγνώσει το μελάνι

Ένας μήνας πέρασε περίπου από τις εκλογές του ΠΦΣ.
Τότε, μέσα στην προεκλογική θύελλα είχαν γραφτεί πολλά. Αυτό που δεν περιμέναμε όμως είναι κάποια να επαληθευτούν τόσο γρήγορα.

Για άλλη μια φορά, γίναμε μάρτυρες του πως αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία και την ενότητα μερικοί.

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε το Συνιστολόγιο των Φαρμακοποιών στο facebook, όπου αριθμεί αρκετές χιλιάδες μέλη αλλά το διαχειρίζονται συγκεκριμένα άτομα.

Εκεί λοιπόν, ουκ ολίγες φορές έχουν διαδραματιστεί καταστάσεις απείρου κάλλους, τις οποίες έχουμε τονίσει κατ'επανάληψη, χωρίς αποτέλεσμα δυστυχώς.



Διαγράφτηκε λοιπόν άνευ λόγου και αιτίας, μια ανάρτησή μας σχετικά με το ωράριο  γιατί προφανώς δεν βόλευε την συνολική εικόνα που διαρκώς προσπαθούν να παρουσιάσουν μερικοί.

Ένας μήνας πέρασε από τις εκλογές και ενα συντονισμένο σόου λαμβάνει χώρα καθημερινά από τους ίδιους ανθρώπους που έδιναν το ίδιο σόου προεκλογικά, αλλά από την ανάποδη.

Τολμούν να μιλάνε για ενότητα. Τολμούν να επικαλούνται την ενότητα.

Ποιοι ;

Εκείνοι που προεκλογικά και με άλλη ηγεσία στον ΠΦΣ, δεν δίσταζαν να βρίζουν, να απειλήσουν ακόμα και να διαγράψουν όποιον τους χαλούσε την σούπα.

Έβριζαν ακόμα και τους εκλέκτορες χυδαία, ενώ οι αναρτήσεις παρέμεναν περήφανες εκεί. Τους ίδιους εκλέκτορες που σήμερα λένε ότι είναι ο λαός που τους στηρίζει καθολικά.

Και σήμερα, μετά την νίκη της δικής τους παράταξης, έγιναν οι φανατικότεροι όλων, μη κρατώντας πια κανένα πρόσχημα.

Συνεχίζουν το σόου, προβάλουν δήθεν νίκες και πράξεις (;;;;) που ακόμα δεν ήρθαν ως δεδομένες, συνεχίζουν να χτυπάνε στο συναίσθημα και φυσικά να βρίζουν όποιον τους αντιτίθεται στην εικόνα που πάνε ως σκηνοθέτες να στήσουν.

Ενίοτε δε, διαγράφουν χωρίς πολλά πολλά ότι δεν τους «κάνει» ή τους χαλά την εικόνα.

Γιατί για κάποιους ως φαίνεται Δημοκρατία σημαίνει να βρίζουν, να συκοφαντούν όποιον δεν είναι μαζί τους, αλλά να μην δέχονται αντίθετη άποψη.

Και όταν η συντονισμένη αγέλη των ίδιων και των ίδιων αποτύχει να χαλάσει και να αποπροσανατολίσει μια ανάρτηση που δεν βολεύει, τότε μπαίνουν τα μεγάλα μέσα και την διαγράφουν.

Κατά τον ίδιο τρόπο αντιλαμβάνονται και την ενότητα που τόσο ανερυθρίαστα επικαλούνται.

Πριν λίγο καιρό, στις 13/9/2014, είχαμε δημοσιεύσει ένα κείμενο όπου προειδοποιούσαμε για την μετεκλογική συμπεριφορά μερικών.

Το κείμενο έκλεινε με μια φράση :

«Συνάδελφε,

Όλα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλο από μια ματιά στο μέλλον του κλάδου υπό την ηγεσία συγκεκριμένων.
Διχασμός, ύβρεις, κομματικοποίηση της ίδιας σου της απελπισίας, μηδενικά πλάνα, τουφεκιές και πυροτεχνήματα για το θεαθήναι


Ήδη αρχίζουμε να επαληθευόμαστε σε κάποια, προτού καν στεγνώσει καλά καλά το μελάνι.
Ελπίζουμε να μην επαληθευτούμε σε όλα.



Συντακτική Ομάδα PharmaTeam