ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΣΥ.ΦΑ.Θεσ/νίκης: Η παραγγελία φαρμάκων και στο ΄΄e-order΄΄


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης της παρεχόμενων υπηρεσιών του ΣΥ.ΦΑ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, προβήκαμε πρόσφατα, όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζετε, στην αναβάθμιση της εγκατεστημένης εφαρμογής ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας ΄΄ΣΥ.ΦΑ. e-order΄΄.


Στην νέα αυτή έκδοση έχει ενσωματωθεί η δυνατότητα παραγγελίας σε καθημερινή βάση της προσφοράς των γεννοσήμων φαρμάκων ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ–ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Αυτή δε, έχει εμπλουτισθεί και με αρκετά ευρέως κινήσιμα φάρμακα όπως CECLOR, LADOSE, με ΜΗΣΥΦΑ–OTC όπως Dulcolax, Bisolvon, Otrivin, Voltaren κ.α. καθώς φυσικά και με τα ΄΄δικά μας΄΄ προϊόντα της Ο.Σ.Φ.Ε. για μεγαλύτερη κερδοφορία.

Συνημμένα θα βρείτε οδηγίες με τον τρόπο αποστολής παραγγελίας γεννοσήμων φαρμάκων μέσω του ΄΄ΣΥ.ΦΑ. e-order΄΄. Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε επιπλέον οδηγία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Μηχανογράφησης του ΣΥ.ΦΑ. στο τηλέφωνο 2310 498598.

Πιστεύουμε και προωθούμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοποίηση της πλατφόρμας ΄΄ΣΥ.ΦΑ. e-order΄΄. Η αναβάθμισή της θα είναι συνεχής. Το επόμενο διάστημα θα ενσωματωθεί μέρος της διαδικασίας επιστροφών.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

ΛΑΖ. ΦΑΡΣΑΚΗΣ                                  ΣΠ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Πρόεδρος Δ.Σ.                                      Γραμματέας Δ.Σ.