ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΑΕΣΠ: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Άκαρπη αποδείχθηκε τελικά, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, και η τρίτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ.. Ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα, αφού ήδη από το καλοκαίρι, η ετερόκλητη συμμαχία με επικεφαλής Σοφιανόπουλο-Λουράντο, είχε αποφασίσει να αποφύγει κάθε προσπάθεια σύγκλισης, να πολώσει την κατάσταση, να οδηγήσει στα άκρα την αντιπαράθεση και αν χρειαστεί να γίνει μπάχαλο. Αρκεί να μην βγει πρόεδρος από την ΑΕΣΠ. Περιφρονούν την λαϊκή ετυμηγορία, περιφρονούν το εκλογικό αποτέλεσμα, παραβλέπουν ότι η ΑΕΣΠ ψηφίστηκε από το 43% του εκλογικού σώματος και η παράταξη Λουράντου από το 18,5%. Συμμάχησαν άνθρωποι και παρατάξεις που μέχρι πρότινος αλληλοκατηγορούντο με βαριές κατηγορίες και την επομένη των εκλογών θα ξαναβγάλουν τα μαχαίρια στη βάση της μοιρασιάς των καρεκλών.

Προτείναμε δημοσίως και εγγράφως στην διάρκεια του Δ.Σ. την συγκρότηση διαπαραταξιακού προεδρείου, με συμμετοχή ΟΛΩΝ των παρατάξεων, και με κατανομή των αξιωμάτων βάση του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος. Το απέρριψε ο κ. Λουράντος για λόγους προφανείς. Θα συμφωνούσε βεβαίως εάν ήταν αυτός επικεφαλής της πρώτης παράταξης. Το απέρριψαν όμως και οι άλλοι «εταίροι» κάνοντας κωλοτούμπα σε σχέση με τις διαχρονικές θέσεις τους για διαπαραταξιακό προεδρείο. Ας προσπαθήσουν να δώσουν εξηγήσεις στους φαρμακοποιούς που τους παραμύθιαζαν για τις δήθεν «ενωτικές» θέσεις τους. Όταν ήρθε ο κόμπος στο χτένι, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

            Σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνουμε ότι στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Η Γ.Σ. του κλάδου, δηλαδή όλοι οι εκλέκτορες της χώρας, θα δώσουν τη λύση και συγχρόνως την απάντηση σ’ αυτούς που προσπαθούν να παραχαράξουν την λαϊκή ετυμηγορία.

            Η ΑΕΣΠ στις εκλογές της 27ης Σεπτεμβρίου καλεί όλους τους εκλέκτορες να ψηφίσουν για:                                                      
                                                            Πρόεδρο        τον Κ.   Θεοδοσιάδη
                                                            Γεν.Γραμ        τον Μ.   Ζήκα
                                                            Α’ Αντιπρ.      τον Απ. Βαλτά
                                                            Β’ Αντιπρ.       τον Θ. Παπαθανάση
                                                            Γ’ Αντιπρ.      τον Κ. Κούβαρη
                                                            Ταμία              τον Ν. Δασκαλόπουλο
                                                            Ειδ.Γραμ.       τον Στ. Ανθόπουλο


ΑΕΣΠ