ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Συγχαρητήρια (!!!)... στον κο Λουράντο

Η Πανελλήνια Ένωση Οπτικών Οπτομετρών μοιράζεται τις απόψεις του κου Δαμίγου:
Το Δώρο της Π.Ε.Ο.Ο.
Σήμερα 25 Ιουλίου 2014 ,πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση μεταξύ των στελεχών της Π.Ε.Ο.Ο , Δαμίγου Σωτηρίου προέδρου Δ.Σ , Κουμπενά Μιχαήλ αντιπροέδρου Δ.Σ , Χατζάρα Ιωάννη Γ. Γραμματέα Δ.Σ και του Λουράντου Κωνσταντίνου προέδρου του Φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής .
Οι εκπρόσωποι της Π.Ε.Ο.Ο έθεσαν , μεταξύ των άλλων , προς συζήτηση το φλέγον θέμα της διάθεσης οπτικών ειδών από τα φαρμακεία , πρακτική που όπως ακολουθείται ειναι αντίθετη με τίς εκ του νόμου διατάξεις .

Στην συνέχεια , κατατέθηκε εκ μέρους μας το πλήρες νομικό πλαίσιο και έγιναν προτάσεις πρός επίλυση του προβλήματος .
Οι αιτιάσεις της Π.Ε.Ο.Ο έγιναν απολύτως δεκτές από τον κ. Λουράντο ο οποίος δεσμεύτηκε να εισηγηθεί υπέρ της άμεσης έκδοσης δελτίου τύπου, αλλά και οδηγίας προς όλους τους φαρμακοποιούς που θα εκθέτει τις αυστηρές προυποθέσεις του νόμου που διέπουν την διάθεση Οπτικών ειδών .Επιχειρηματολογώντας μάλιστα , θεώρησε οτι δεν είναι δυνατόν οι Φαρμακοποιοί να διαθέτουν είδη Οπτικών καταστημάτων παρά τα οριζόμενα από τον νόμο ,ενώ παραλλήλως να αγωνίζονται προκειμένου να διατηρήσουν το δικαίωμα της αποκλειστικής διάθεσης τών,κατά παράδοση,φαρμακευτικών ειδών .
Ανάλογο δελτίο τύπου θα εκδοθεί την Δευτέρα 28 Ιουλίου , εκ μέρους της Π.Ε.Ο.Ο .
Η επιτυχής και σε άριστο κλίμα γενομένη συνάντηση, μας γεμίζει πίστη και ελπίδα για την συνέχεια και το αποτέλεσμά της είναι το Δώρο μας πρός τους όλους τους Οπτικούς Οπτομέτρες εν όψει της αυριανής εορτής της Αγίας Παρασκευής , ιδιαιτέρως δε αφιερώνεται σε αυτούς που θα λειτουργήσουν τα καταστήματά τους ! ...