ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΦΣΘ: Προκήρυξη διαγωνισμού PHARMAPOINT 2014

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ»

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (Φ.Σ.Θ.) ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ διαγωνισμό για την επιλογή Αναδόχου - οργανωτικού γραφείου που θα αναλάβει τη διοργάνωση και τη διαχείριση του Φαρμακευτικού Συνεδρίου-Έκθεσης «PHARMA POINT 2014», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια του μηνός Οκτωβρίου 2014.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να υποβάλλουν προσφορές, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες πολιτικές εφημερίδες και το αργότερο μέχρι ώρα 14:00’ της ημέρας αυτής. Η διενέργεια του διαγωνισμού θα λάβει χώρα την 28η Απριλίου 2014 και ώρα 15.00 στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Εθνικής Αντίστασης 173-175, Θεσσαλονίκη.



Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν τον φάκελο προσφοράς τους, καταθέτοντας τον αυτοπροσώπως, ή με ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο τους, εις τα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Εθνικής Αντίστασης 173-175, Θεσσαλονίκη, ή αποστέλλοντας τον ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή courier εις την ως άνω διεύθυνση. Προσφορές που κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, είναι εκπρόθεσμες και επιστρέφονται.

Τα Γενικά Στοιχεία, οι Ειδικοί Όροι και τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά του Διαγωνισμού, περιλαμβάνονται αναλυτικά στην ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (www.fsth.gr). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να παραλαμβάνουν αντίγραφό της από τα γραφεία του ΦΣΘ, Εθνικής Αντίστασης 173-175, Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να απευθύνονται στην κα Μαρία Βογιατζή, στο τηλέφωνο 2310471776.

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΑΓΩΝΙΣΜΟΥ