ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

iatronet: Θεοδοσιάδης – Καραγεωργίου: Η κρίση στους συνδικαλιστές της ΝΔ...

Ο ένας παραιτήθηκε από τη ΝΔ έπειτα από την πρόσφατη κόντρα για τα φαρμακεία και ο άλλος επιβραβεύτηκε με μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο.
Την έντονη κρίση που σοβεί στους συνδικαλιστές της ΝΔ στον κλάδο των φαρμακοποιών, αναδεικνύουν οι υποψηφιότητες για τις ευρωεκλογές.
Ο πρόεδρος του κόμματος ανακοίνωσε την Τρίτη ότι περιλαμβάνει στο ψηφοδέλτιο τον αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) κ. Δημήτρη Καραγεωργίου (φωτό αριστερά).
Ο κ. Καραγεωργίου προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και κράτησε χαμηλούς τόνους κατά την πρόσφατη αντιπαράθεση των φαρμακοποιών με την κυβέρνηση για το θέμα της απελευθέρωσης των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων.
Αντίθετα, πιο σκληρή στάση κράτησε ο πρόεδρος του ΠΦΣ και επίσης προερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης (φωτό δεξιά).

Ο κ. Θεοδοσιάδης εμφανιζόταν συγκαταβατικός έως και λίγες ώρες πριν την κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου.
Όταν, όμως, αντελήφθη ότι το νομοσχέδιο περιελάμβανε διατάξεις πολύ εχθρικές για τον κλάδο, κατήγγειλε την κυβέρνηση και τους υπουργούς Υγείας.

Παραίτηση
Απέστειλε, δε, επιστολή προς τον κ. Σαμαρά, με την οποία τον ενημέρωνε ότι εγκαταλείπει το κόμμα, έπειτα από δεκαετίες παρουσίας.
Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο, αναφέρουν ότι – εκτός του προφανούς – οι δύο συνδικαλιστές δεν έχουν και την καλύτερη δυνατή σχέση...
Δ.Κ.

Πηγή: iatronet.gr