ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

E-ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ..........ΠΕΣΜΕΝΗ





Λόγω της έναρξης λειτουργίας νέου συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης από 24/01/2011 και προκειμένου να διευκολύνουμε τόσο τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ όσο και τους φαρμακοποιούς σας ενημερώνουμε ότι:
Οι συνταγές που δημιουργήθηκαν στο προηγούμενο σύστημα και δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η εκτέλεσή τους στο νέο σύστημα μπορούν να εκτελεστούν χειρόγραφα εντός του οριζόμενου χρονικού διαστήματος. Επιπλέον, για ηλεκτρονικές συνταγές του προηγούμενου συστήματος άνω των 150€ θα γίνει δεκτή η χειρόγραφη εκτέλεσή τους χωρίς την απαίτηση θεώρησης.
Τέλος δεκτές θα γίνουν και οι χειρόγραφες εκτελέσεις συνταγών συμπεριλαμβανομένων και των άνω των 150€ (χωρίς να απαιτείται θεώρηση) που πραγματοποιήθηκαν το χρονικό διάστημα 17/1/11-23/1/11 καθώς και την 1η εβδομάδα λειτουργίας του νέου συστήματος (24/1/11-30/1/11).
Απαιτείται, σε κάθε περίπτωση, η αποστολή στο Ταμείο μας της ηλεκτρονικής συνταγής του ιατρού με την υπογραφή και τη σφραγίδα του καθώς και τα κουπόνια των φαρμάκων επάνω σε αυτήν προκειμένου να γίνει η διασταύρωση από το Ταμείο μας ότι όντως είναι συνταγή που έχει καταχωρηθεί στο σύστημα πριν τις 24/01/2011.



http://www.fskilkis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=869&Itemid=2


ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή στην εκκαθάριση των συνταγών.....δεν εκτυπώνει την κατάσταση  μέχρι στιγμής.
Τρόπος επίλυσης:......τις ξαναχτυπάμε στο πρόγραμμα φαρμακείου μας και τις καταθέτουμε σαν να ήταν ιδιόχειρες.
Τέλος...δεν δουλεύει τίποτα σήμερα...ούτε εκτύπωση...ούτε 100% σκανάρισμα όλων των κουπονιών.